Idem et alius De onderneming

Idem et Alius kende zijn ontstaan in 2003 als ontwikkelaar van gronden en woonprojecten, maar al snel werd het werkterrein verder uitgebreid.

Op enkele jaren tijd groeide Idem et Alius uit tot een onderneming waarin projectontwikkeling gehuisvest is, maar ook tal van gezinnen werden door Idem et Alius begeleid en geadviseerd bij de bouw van hun droomwoning.

Vaak heeft u als bouwkandidaat niet onmiddellijk een idee voor welke bouwtechniek, bouwstijl of indeling van uw droomwoning u moet kiezen. Om u hiermee te helpen of u te inspireren, ontwikkelde Idem et Alius een gratis ideeënboek. Zo krijgt u een eerste indruk van bouwmogelijkheden en prijsindicaties.

Wanneer u voor Idem et Alius kiest nemen wij de tijd om u als klant te leren kennen. Op die manier leren wij de persoon of personen achter de woning kennen en ontwerpen wij een "thuis" en geen huis.

Met een eerste voorontwerp verrassen wij u graag, waarop er verder kan gegaan worden voor de vervolmaking van het ontwerp. Herzieningen op het voorontwerp kunnen steeds totdat het ontwerp naadloos aansluit bij uw wensen. Uiteraard heeft u ook steeds de mogelijkheid om met een eigen architect te werken.

Omdat de woning à-la-carte wordt ontworpen, wordt het lastenboek steeds opnieuw hieraan aangepast en heeft u een enorme vrijheid in kwaliteits- en materiaalkeuzes.

Meer weten over ons of onze werkwijze?
Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak!